Selecteer een pagina

Partners

logo metropole classics

metropole classics

Roy Bolks is eigenaar van Metropole Classic Cars in Druten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van exclusieve auto’s over de gehele wereld. Daarnaast is er een museum met een grote collectie bijzondere klassiekers. Roy mag zich gelukkig prijzen, want al deze auto’s staan dagelijks tot zijn beschikking!

Defender

De Land Rover Defender is duurzaam, capabel en geëvolueerd en staat bekend om zijn ongeëvenaarde off-road-capaciteiten. Het voertuig is ontworpen om te presteren in extreme omstandigheden en biedt duurzaamheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Met zijn kenmerkende vierwielaandrijving en hoogwaardige technologie is de Land Rover Defender een favoriet onder avonturiers en liefhebbers van terreinrijden over de hele wereld.

Lexus

Lexus is een luxe automerk van Toyota dat in januari 1989 werd geïntroduceerd op de North American International Auto Show in Detroit. De afgelopen jaren heeft Lexus zich ingezet op hybridetechnologie en een sportief imago ontwikkeld. Naast imago, heeft Lexus aandacht voor veiligheid en biedt het daarom het Lexus Safety System + aan om rijvaardigheid te verbeteren en veiligheid te waarborgen. 

Louwman

Louwman is een familiebedrijf wat ooit is begonnen met de import van het Amerikaanse automerk Dodge. Inmiddels heeft het bedrijf honderd jaar ervaring en is het uitgegroeid tot een organisatie van 3000 mensen. Louwman is de officiële dealer van de merken Lexus, Mercedes-Benz, Toyota, Peugot, Suzuki, Mazda, Mitsubishi, Kia, Opel en Smart. 

nio

NIO is een merk dat gedreven wordt door visie en toewijding. Het blijft de autowereld inspireren met baanbrekende technologieën en een ongeëvenaarde passie voor een betere toekomst van mobiliteit. Ontdek de kracht en schoonheid van NIO en ervaar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden.

shop for covers

Shop For Covers maakt de beste premium autohoezen op maat. Van chique indoor autohoezen om vuil, condens en krasjes te weren wanneer een auto in de garage staat, tot waterdichte, ademende buitenhoezen voor gebruik onder de carport, of buiten. De hoezen van Shop For Covers zijn volledig op maat gesneden en gepersonaliseerd.

Logo Visit Denmark blauw

VisitDenmark

Denemarken is het meest vlakke land in Scandinavië. De prachtige natuur kent eindeloze stranden, ruige kliffen, uitgestrekte bossen en maar liefst 444 idyllische eilanden. Het motto van VisitDenmark ‘The land of everyday wonder’ doet eer aan het mooie land.

VisitFyn

Het Deense eiland Funen (Fyn) ligt centraal tussen Seeland en Jutland en wordt ook wel ‘de tuin van Denemarken’ genoemd. De rijke natuur vol boomgaarden, zacht glooiende heuvels en boerderijen met rieten daken zijn dan ook typerend voor het eiland. Werner kan wel wennen aan deze omgeving en bezoekt de mooiste plekken en bijzondere wegen van Funen.

Germany.Travel

Duitsland beschikt naast het aanbod aan overweldigende natuur ook over meerdere geweldige steden. De wereldstad Berlijn, maar ook steden als Hamburg en Leipzig transformeren tot hippe, culturele steden waar het bruist van gezelligheid. Naast deze culturele steden heeft Duitsland ook een hele mooie route van van de Oranjes, ook wel bekend als ‘De Oranjeroute.’ 

Car-Bags

Car-Bags is de uitvinder van slimme op maat gemaakte reistassen voor in de kofferbak van elke auto. Naast reistassen sets ontwikkelt Car-Bags ook reisaccessoires, dakboxtassen en tassen op maat.

Contactgegevens

Stokvis Content BV
Veluwezoom 7
1327 AA Almere