Partners

logo metropole classics

Allego

Allego is een toonaangevende Europese aanbieder van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Hun missie is het creëren van een duurzame toekomst door het faciliteren van elektrisch vervoer. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid streven ze ernaar om elektrisch rijden eenvoudiger en aantrekkelijker te maken voor iedereen.

Smoov App

De Smoov App is een handige app die alles biedt voor zorgeloos elektrisch rijden. Naast het makkelijk en betrouwbaar maken van laden en betalen, biedt de app een breed scala aan extra services. Zo biedt hij inzicht in de laadsessie, navigeer je gemakkelijk naar een laadpunt bij jou in de buurt en kun je in de gaten houden of jouw favoriete laadpaal bezet is of niet.

logo metropole classics

metropole classics

Roy Bolks is eigenaar van Metropole Classic Cars in Druten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van exclusieve auto’s over de gehele wereld. Daarnaast is er een museum met een grote collectie bijzondere klassiekers. Roy mag zich gelukkig prijzen, want al deze auto’s staan dagelijks tot zijn beschikking!

shop for covers

Shop For Covers maakt de beste premium autohoezen op maat. Van chique indoor autohoezen om vuil, condens en krasjes te weren wanneer een auto in de garage staat, tot waterdichte, ademende buitenhoezen voor gebruik onder de carport, of buiten. De hoezen van Shop For Covers zijn volledig op maat gesneden en gepersonaliseerd.

Volkswagen

Volkswagen is een automerk met al meer dan 75 jaar een groot aandeel in de markt. De auto’s zijn betrouwbaar, rijk uitgerust, vooruitstrevend en veilig. Met een ruime keuze uit modellen zit er voor iedereen iets tussen. Volkswagen gaat mee met de tijd en kiest voor steeds meer connected en elektrisch. 

nio

NIO is een merk dat gedreven wordt door visie en toewijding. Het blijft de autowereld inspireren met baanbrekende technologieën en een ongeëvenaarde passie voor een betere toekomst van mobiliteit. Ontdek de kracht en schoonheid van NIO en ervaar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden.

Car-Bags.com

Car-Bags.com is de uitvinder van slimme op maat gemaakte reistassen voor in de kofferbak van elke auto. Naast reistassen sets ontwikkelt Car-Bags ook reisaccessoires, dakboxtassen en tassen op maat.

KIA

Kia is een automerk dat bekend staat om innovatieve ontwerpen, geavanceerde technologieën en een sterke focus op duurzaamheid. Dit Zuid-Koreaanse merk biedt een breed scala aan modellen waarmee het inspeelt op diverse rijbehoeften, van compacte stadsauto’s tot juist ruime SUV’s en elektrische voertuigen.

XPeng

Xpeng is een innovatief Chinees automerk dat gespecialiseerd is in elektrische voertuigen. Het merk staat bekend om zijn geavanceerde technologieën, waaronder zelfrijdende functies en slimme connectiviteit. Xpeng biedt een range van moderne en stijlvolle elektrische auto’s die duurzaamheid en prestaties combineren. Het merk richt zich op het leveren van hoogwaardige, intelligente mobiliteitsoplossingen die bijdragen aan een groenere toekomst.

Curaçao

Dit is de officiële reisgids voor Curaçao, een prachtig eiland in het Caribisch gebied, bekend om zijn witte zandstranden, helderblauwe wateren en cultureel erfgoed. Curaçao’s diverse landschap, van ongerepte natuurparken tot bruisende stadsleven, maakt het een ideale bestemming voor zowel ontspanning als avontuur. Uitgebreide informatie over bezienswaardigheden, activiteiten, accommodaties en culinaire opties op het eiland kun je hier vinden.

Ford

Ford Pro is de commerciële divisie van Ford, gespecialiseerd in bedrijfsvoertuigen en -oplossingen. Het biedt een breed scala aan bedrijfswagens en geïntegreerde diensten zoals telematica, onderhoud en financiering. Ford Pro richt zich op het verbeteren van efficiëntie en productiviteit voor bedrijven.

Contactgegevens

Stokvis Content BV
Veluwezoom 7
1327 AA Almere