Selecteer een pagina

Afleveringen

De achtste en laatste aflevering van het eerste seizoen van De Mooiste Wegen staat volledig in het teken van Kerst! Het team rijdt een mooie route in ons eigen land en er komen speciale auto’s voorbij in deze speciale aflevering. Aflevering gemist? Kijk hem terug bij Videoland

Aflevering 1: Normandië

Werner gaat in de Alpine A110 GT op pad en reist met deze snelle sportauto langs de kust vanuit Duinkerke via Boulogne-sur-Mer naar Dieppe, de stad waar Alpine vandaan komt. Classic Car liefhebber Roy Bolks rijdt met zijn Humdinga Gibbs naar de Waal om daar de mooiste waterwegen te bevaren.

Aflevering gemist? Deze is terug te kijken bij Videoland

De mooiste wegen aflevering 2 Vietnam

Aflevering 2: Vietnam

Werner gaat naar Vietnam om daar in een echt Vietnamees automerk VinFast de mooiste wegen te ontdekken. Hij bezoekt het prachtige Halong Bay, neemt een kijkje in de Vinfast fabriek en in het overvolle Hanoi pakt hij de Riksja om het indrukwekkende centrum te beleven. Roy Bolks pakt zijn Citroën 2CV Sahara en laat zien hoe makkelijk deze auto het mulle zand van de uiterwaarden trotseert.

Aflevering gemist? Deze is terug te kijken bij Videoland

Aflevering 3: Ardennen

Met de Porsche 718 Cayman GT4 RS rijdt Werner in de Ardennen de prachtige bosrijke weg die ooit onderdeel was van het oude Spa-Francorchamps circuit. Werner laat zien hoe gevaarlijk en mooi die oude weg is. Hij rijdt van het circuit naar de prachtige watervallen van Coo, en komt door dorpjes waar het leven stil lijkt te staan. Roy Bolks pakt een originele oude politie Porsche uit zijn collectie en gaat ermee toeren.

Aflevering 4: Slovenië

Werner gaat in de Nissan X-trail op zoek naar de mooiste wegen in Slovenië. Hij gaat offroad en komt op plekken midden in de natuur. Vanaf het vliegveld in de hoofdstad Ljubljana reist hij naar Bohinj. Hij komt langs het sprookjesachtige meer van Bled in het Nationaal Park Triglav. Roy Bolks rijdt in een oude Willy jeep op de Veluwe de Airborne route. Deze auto wordt beschouwd als hét icoon van de Amerikaanse legertroepen in de Tweede Wereldoorlog.

aflevering 5 twente

Aflevering 5: Twente

Werner bezoekt Porsche Lammertink Vintage in het Twentse Enter. In de Vintage Porsche 911, met een fenomenale 4.0 zescilinder, rijdt hij een mooie route door het Twentse land: van Kasteel Twickel in Ambt Delden via de Tankenberg naar het schilderachtige middeleeuwse stadje Ootmarsum. Roy Bolks heeft zijn ‘Big Five’ klaargezet. Een Citroën 2CV, een Volkswagen Kever, een Mini Cooper, een Trabant én een echte originele Fiat 500. Allemaal fabrieksnieuw en klaar voor het mooiste weggetje rond de kerk.

afl. 6 Denemarken foto

Aflevering 6: Denemarken

Werner gaat in de stoere Ford Explorer PHEV op reis naar Denemarken. Hij start in Nymindegab en gaat een mooie kustroute rijden die eindigt in het noordelijk gelegen strand in Løkken bij de Vuurtoren Rubjerg.

afl. 6 Denemarken foto

Aflevering 7: Oeganda

Werner is samen met zijn dochter Julia op reis door Afrika. Samen ontdekken zij de allermooiste wegen van Oeganda. Vanuit Jinja rijden ze via Kampala naar het eindpunt in Fort Portal, wat tegen de grens met Congo ligt. Ze gaan op zoek naar berggorilla’s en bezoeken een bijzondere stichting die zich inzet voor onderwijs aan de armste kinderen van het land. Roy bezoekt Italië en toert met een klassieke Italiaanse Fiat door de heuvels van Veneto.

Aflevering gemist? Deze is terug te kijken bij Videoland

afl. 6 Denemarken foto

Aflevering 8: Kerstspecial

De achtste en laatste aflevering van het eerste seizoen van De Mooiste Wegen staat volledig in het teken van Kerst! Het team rijdt een mooie route in ons eigen land en er komen speciale auto’s voorbij in deze speciale aflevering. Aflevering gemist? Kijk hem terug bij Videoland. 

logo metropole classics
Alpine logo
Stella fietsen logo
Vinfast logo transparant
Carclean_logo_DEF

Contactgegevens

Stokvis Content BV
Veluwezoom 7
1327 AA Almere